Bioderma er en fransk hudpleieserie som har vært en favoritt i en årrekke. Det ikoniske micellarvannet har gitt serien kultstatus og ikke uten grunn. Serien består av et bredt utvalg med gode kvalitetsprodukter for de fleste hudtyper. Dette er en serie vi omtaler som «affordable luxury» – produkter av høy kvalitet til en god pris.

Sensibio- sensitiv hud

Sensibio er utviklet for sensitiv hud. Foruten det ikoniske micellarvannet består serien av en rekke renseprodukter og kremer som som gir god lindring og pleie til de med sensitiv hud.

Atoderm- normal, tørr og atopisk hud

Tørr hud kjennetegnes av at huden føles stram og lite elastisk og kan for noen gi irritasjon og kløe. Atoderm har et bredt utvalg av produkter for både kropp og ansikt for de som sliter med veldig tørr og/eller atopisk hud.

Sébium- fet, akne og kombinasjonshud

Huden endres når man kommer i tenårene. Den blir tykkere, blankere og mange får kviser i varierende grad. Dette kan vare ut i voksenlivet. Sébium er en serie som inneholder ingredienser som behandler og ivaretar en fet hud samt akne- og kombinasjonshud.

Hydrabio- dehydrert hud

Alle hudtyper inkludert fet og kombinasjonshud kan oppleve huden som dehydrert. Mangel på fukt gjør at huden følges stram og ser gusten ut. Hydrabio har produkter som booster huden og gir masse fukt for alle hudtyper.

Se alle produkter fra Bioderma