Ser du etter ny dagkrem? Ta en titt her og la deg inspirere av våre 5 bestselgere!

1. La Roche-Posay Hyalu B5 dagkrem

Dette er en av våre kunders store favoritter, uke etter uke. Og med god grunn! Denne kremen har en nydelig konsistens og gjør huden helt herlig fløyelsmyk. Dessuten lukter den supergodt, og inneholder hyaluronsyre, som er en superhelt mot tørr og gusten hud. (Kombiner denne kremen med serumet fra samme serie, La Roche-Posay Hyalu B5 serum, for en skikkelig fuktbombe!)

2. Cosmica Pure Glow Purifying dagkrem

Endelig en krem til voksen kominasjonshud! Denne lette gelkremen gir masse fukt, samtidig som den matter ned og bidrar til mindre urenheter og sorte prikker. Huden føles også mye friskere og freshere etter bruk. Fordi den også motvirker linjer og rynker er den perfekt for en ung, voksen blandingshud – en etterlengtet kombinasjon.

3. Dr. Greve Pharma dagkrem for tørr hud (med AHA og karbamid)

Det er ikke så lenge siden Dr. Greve lanserte Dr. Greve Pharma hudpleieserie – og det er vi glad de gjorde! Her snakker vi god kvalitet for pengene. Denne dagkremen for tørr hud for eksempel, som inneholder både AHA-syre og karbamid; to godt dokumeterte superhelter mot tørr hud. Ikke rart denne er på toppselgerlisten vår.

4. Medik8 C-tetra dagkrem

For de av kundene våre som er opptatt av ingredienser, så har denne dagkremen blitt en skikkelig hit! Kremen er proppfull av den kraftige antioksidanten C-vitamin, som gir beskyttelse mot linjer, rynker og gusten, sliten hud. Denne kremen har en superlettkonsistens som smelter inn i huden.

5. Bioderma Sensibio Light dagkrem

Bioderma er kultmerket fra Frankrike som det norske folk endelig har fått øynene opp for! Denne dagkremen har blitt en stor favoritt hos våre kunder. Den supermilde formuleringen er fantastisk på sensitiv og/eller irritert hud. Den trekker raskt inn, føles behagelig, og gir fukthjelp til en sensitivisert og rød hudoverflate. (Kombiner den gjerne med rensen Bioderma Sensibio Micellar rensevann; merkets hero-produkt!)