Frakt og retur

Trenger du hjelp?

Kontakt oss hvis du har noen spørsmål.

Kontakt oss

Frakt

Balderapotek.no er en del av Balder Apotek AS og alle våre varer sendes fra vårt lager på St. Olavs plass i Oslo med PostNord. Det tilkommer ingen ekstra kostnader utover det du betaler i frakt. Vi har fast lavpris på frakt for 49 kr per pakke og gratis frakt på bestillinger over 500 kr.

Levering i postkassen – MyPack Home Small

Vi sender bestillingen som brev/levering i postkassen dersom varene passer i en boblekonvolutt og er under 2 kilo. Dersom postkassen er for liten til pakken, vil postbudet levere pakken på dørmatten eller ta med seg pakken til nærmeste PostNord hentekontor og du vil få hentemelding. Dette kan medføre noe lengre leveringstid.

Utlevering på hentested – MyPack Collect

Ved bestilling av legemidler vil pakken sendes som pakke til hentested. Du varsles om at pakken er ankommet via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen. Vi har dessverre ikke anledning til å sende legemidler som krever kjøletransport eller legemidler som er regulert som narkotika. Vi kontakter deg dersom dette gjelder din bestilling.

Klikk og hent

Ønsker du å hente selv kan du velge å hente pakken din på Balder apotek på St. Olavs plass i Oslo. Dette er selvsagt helt gratis. Det er krav om gyldig legitimasjon ved henting av reseptvarer.

Angrerett og retur

Du har 14 dagers returrett på varene du handler hos oss. Varen må være uåpnet og i like god stand som ved levering til deg. Du må selv betale for returen og du benytter følgende returadresse:

Balder Apotek AS
Munchs gate 7
0165 Oslo

Angreretten har noen unntak. Det gjelder:

  • for legemidler eller medisinsk forbruksmateriell, dette er uavhengig av om forseglingen på varene er brutt eller ikke. Dette gjelder også for eksempel ved kjøp av graviditetstester, insulinmålingsinstrumenter og medisiner.
  • for forseglede varer som av hensyn til helsevern eller hygiene, ikke er egnet for retur, og der forseglingen er brutt etter levering.
  • varer som raskt forringes eller raskt går ut på dato.

For fullstedige vilkår, se «Kjøpsvilkår» under Kundeservice.

Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli den første til å få nyheter og gode tilbud!